Investeerder voor totaal project gezocht

 

project crowdfunding Morocco smiles
Crowdfunding

Marokko en mijn passie voor innerlijke wellness vinden elkaar in een totaal project. Ik werk een concept uit waar mensen op een andere manier tot rust komen. Er even tussen uit holistisch bekeken met body&mind programma’s zoals meditatie, healing, coaching, massage, hamman, gezicht- en lichaamsverzorging met Marokkaanse natuurproducten. Dit alles in combinatie met avontuurlijke uitstapjes voor het ganse gezin,  met vrienden  of collega’s er op uit  met onze 4×4 doorheen alles wat Marokko te bieden heeft. Atlasgebergte, woestijn, de kuststreek, de culturele trekpleisters.

 

Naast mijn passie voor Marokko, waar ik woon en werk, heb ik een eigentijdse kijk op energetisch werk. Mijn droom is een heel groot ressort uit te bouwen met vakantie woningen en  afzonderlijke gebouwen voor wellness, meditatie en andere aangeboden therapieën voor ieder die wilt werken aan innerlijke en uiterlijke rust voor mensen van elke leeftijd of je nu op stap bent met vrienden, collega’s, lady’s only of er even in alle stilte op je eentje er tussen uit wilt.

 

 

Tijdens het programma verzorgen wij via een eigen autopark avontuurlijke uitstappen met een 4×4 richting bergen, woestijn en kust waar indien gewenst ook kan gekozen worden voor body&mind programma’s op verplaatsing.  Zo proberen wij in ons totaal concept een vakantie aan te bieden die zowel de innerlijke mens als de avonturier in ons bekoort om dan  met een echt find your smile again gevoel huiswaarts te keren.

 

Wat is crowdfunding en hoe kunnen jullie mij helpen met dit droomproject?

 

Lees alles over crowdfunding en mijn totaal project: https://www.crowdfundinginternational.eu/user/Morocco-Smiles