meditatief tekenen – boodschappen vanuit uw ziel

breng jezelf tot een alfpha toestand, richt je tot uw “hogere zelven” of zoek gewoon een moment van uiterste rust in jezelf, diep in jouw fysieke zijn.

je kan, indien je wilt uw spirituele gids of een van de engelen….aanroepen om jouw spirituele tekening uit te kleuren of je kan je ook verbinden via je kruinchachra met de kosmische wereld en zo je boodschappen uitkleuren. je kan je hart healen, antwoorden uitkleuren, inzichten kleuren, …..soms begrijp je de tekening, de kleuren maar soms ook niet. uiteindelijk is het niet altijd nodig om elke gekleurde lijn, stip, vorm te begrijpen. je ziel begrijpt en dit is uiteindelijk het allerbelangrijkste….je kleurt “loslaten in vertrouwen” op weg naar de bevrijding van je kinderlijke bron!

je kan ook mediteren op de tekening of een dieper inzicht via een opeenvolgend werk….

 

tip: maak de ruimte rustig, aangenaam met eventueel kaarslicht en zachte muziek. maak het wat duister in de kamer en leg de kleurpotloden wat door elkaar of in een doos zodat je niet bewust de kleuren kiest. sluit uw ogen en laat je ziel kiezen…..volg gewoon de beweging van je hand…..succès.

wil je meer weten? kleuren onder begeleiding? een door mij gechannelde tekening met boodschap?….contacteer mij.