De 3 W's om te aanrden

Werken – Wonen en Warmte zijn de drie W's die zorgen of een mens al dan niet geaard is en stabiel kan door het leven kan gaan.
Waar haal ik mijn financiële zekerheid vandaag? Waar is mijn thuis? En wie/wat brengt mij emotioneel in balans? Zijn drie vragen die ingevuld en bereikt dienen te worden voor al eer een mens stabiel en standvastig kan zijn in het nu-moment en zijn energie ten volle kan stromen tussen het spirituele en het aardse zijn.
De eerste drie maanden waren precies de eerste jaren, van baby tot kleuter, welke ik als volwassen herbeleefde. Ik diende mijn weg te zoeken, mij veilig te voelen en emotioneel in balans te komen dit midden in een cultuur, religie, dagelijkse gewoontes en een taal die mij niet eigen waren.

 

Mijn eigen ervaring na 3 maanden Marokko:
Ik voelde me net als een baby die zijn wereld verkende. Daarna, wanneer mijn wereld mij veiligheid gaf ik de belevingsruimte kon vergroten tot ik als een peuter/kleuter vrij in mijn nieuwe wereld leefde, dan pas kwam het genieten vanuit een stabiliteit en kon ik geleidelijk aan ook het evenwicht beginnen zoeken met mijn leven hier en mijn kinderen thuis. Een harmonie die voor mij noodzakelijk is om hier gelukkig te kunnen zijn.

 

Wat ik leerde? 1.Als er één van de drie W's in jouw leven ontbreekt, je inderdaad in disharmonie en angst terecht komt en er van geen aarding meer sprake is.
4.Ik pracht van kinderen heb die in een onvoorwaardelijke liefde mij mijn weg laten gaan, want het loslaten om te kunnen beleven is voor hun niet minder makkelijke geweest dan voor ikzelf die op één of andere manier toch zelf koos