Na een lange strijdt en zoektocht naar mezelf heb ik in Marokko de kracht en rust in mezelf ondekt!!!

De energie door uw lichaam voelen stromen na al die tijd is een gevoel om te koesteren.

Blij dat ik dit heb mogen beleven!!

Bedankt Hilde

Darline Verhaest, deelgenomen aan het programma Voel je lijf te L’Ourika Valley 

 

 

 

 

De 7-daagse chakrareis en wat voor een reis, volledig aan jezelf gewijd, met een fantastische begeleiding van Hilde Termote.

De naam find your smile again zit er recht op , want die vind je zeker!!!

Voor mij een begin van een bewust leven, een leven waar ik mezelf heb leren kennen en mogen graag zien, een begin van geloven in mezelf. Geloof me vrij

interessant is het zeker. Ik kan alleen maar zegen DOEN!!

Tine Dekeyser deelgenomen 7-daagse chakrareis Essaouira

 

 

 

 

 

Ik ben op chacrareis vertrokken omdat ik een enorme behoefte had aan een rustige, zorgeloze tijd met mezelf en een antwoord wou vinden . Toen de poort van het domein openging overviel mij een gevoel van mysterie, magie en vooral eenvoud en rust. Gaandeweg nam de chacrareis ons mee naar een reis naar binnen. Vreugde, vriendschap, lachen, rust alsook vragen, het nog meer niet weten en enorme angst zagen het daglicht. De laatste dag was er een enorm vreugdefeest en op de laatste knip had ik mijn antwoord. Een enorme experience die ik iedereen kan aabevelen ‘

Nancy Vantieghem deelgenomen 7-daagse chakrareis Essaouira

 

Een cursist schrijft – 2015

Hoi Hilde! Alles goed met jou in Marokko? Ik zou je even een dik compliment willen geven. Ik heb ondertussen na de cursus ‘energetisch consulent’ die ik bij jou volgde nog twee andere cursussen en geloof me, die van jou stak er met kop en schouders boven uit, zowel qua inhoud als manier van lesgeven. jou cursus heeft m’n ogen geopend

en me gemotiveerd als geen ander. Nogmaals dankjewel dus..

Mail ons en ontvang gratis 3 tips
Mail ons en ontvang gratis 3 tips

 

Afstandshealing en consult 2016

Wij gaan al een paar jaar bij Hilde om healing, maar daar zij nu veel in Marrokko verblijft is de afstand wat ver en ben ik zo geen vlieger. daarbij ben ik blij dat we via de afstandshealing ook ons ding kunnen hebben , voor mijn dochter en mezelf vindt ik het wel goed dat wij dit zo kunnen doen en helpt het ook , prachtig dit te kunnen ervaren. ideaal voor iemand die hulp nodig heeft maar die afstand niet kan uitvoeren. Hartelijk dank Hilde voor deze ervaring xxx

Ann Transé

 

Een mama vertelt

Twee jaar terug leerde ik heel toevallig Hilde kennen en vertelde ik haar over mijn hoog senstieve zoon en zijn problemen.

Hilde reageerde implusief : “maar natuurlijk is het leven van een hoogsensitief persoon niet gemakkelijk’  en wist ze mij onmiddellijk te overtuigen van haar healende krachten.  Ik vertelde aan mijn zoon  dat ik iemand had leren kennen die hem misschien wel kon helpen, maar mijn puber had er genoeg van, van al die therapeuten en weigerde om mee te gaan naar Hilde. Dus vol vertrouwen stapte ik binnen bij Hilde en bevestigde haar dat ik er van overtuigd  was dat ze  hem kan behandelen van op afstand

Tot zijn 10 jaar was onze zoon, een vrij gewone jongen met toch een speciaal kantje. Hij had veel vrienden, hij was intelligent, sportief en populair maar toch vertelde hij ons soms dat hij met engeltjes sprak of met zijn overleden grootvader…

Na het overlijden van mijn man zijn vader kreeg  hij het moeilijk om zich aan te passen aan  nieuwe situaties, durfde hij niet meer overnachten bij vrienden,  kon hij heel verdrietig en boos zijn. Na verschillende healings waarbij Hilde mij inderdaad vertelde dat mijn zoon  vooral vernieuwing bracht op aarde om de mensen uit hun jachtige en hebberig patroon te verdringen, stelde ze eveneens vast dat mijn schoonvader mijn zoon manipuleerde sedert zijn overlijden.

Inderdaad, alle karaktertrekjes die mijn zoon had sedert het overlijden van mijn schoonvader, weerspiegelden de persoonlijkheid van mijn schoonvader.

Hilde is dan bij ons thuis geweest om zijn macht te ontkrachten en het huis te zuiveren en kort daarna stond onze zoon weer krachtig in het leven.

Overnachten bij vrienden was niet langer een probleem, nieuwe situatie waren nog steeds een uitdaging maar  hij ging ze aan zonder in paniek te schieten en te blokkeren.

Wij blijven onze zoon  op regelmatige tijdstippen met healing voor schoolbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling ondersteunen en zijn heel dankbaar dat hij aan het openbloeien is tot een krachtige jonge man die vooral leeft van uit zijn hart, vanuit zijn eigen takenpakket hier op aarde, binnen onze maatschappij.

 

De reis was een geschenk aan mezelf,nu al die maanden later pluk ik er nog dagelijks de vruchten van.Zo moeilijk om dat gevoel te omschrijven van, liefde, aanvaarding, mee met mijn flow , leren van elke situatie, leren van iedere dag. Het contact met elkaar, de mooie begeleiding van Hilde, de natuur; de energie, zalig gewoon ! Het ‘ontmoeten’ van mijn maatje .Het laat een grote indruk na, en ik ben zo dankbaar.

Nancy Naert deelgenomen aan voel je lijf L’Ourika Valley

 

 

Een volger schrijft

Dat is interessant om te zien hoe jij geëvolueerd bent. 

Ik bewonder jou om het feit dat je je eigen doelen en idealen nastreeft en ze ook realiseert.

Iedereen heeft dromen maar weinigen doen er iets mee. 

Het vergt moed en durf en dat heb jij. 

Het aller-allerbeste voor de toekomst en dat al jouw wensen mogen uitkomen.yp hier je tekst

 

In oktober volgde ik de stage “een 7 daagse reis doorheen de 7 chakra’s” begeleid door Hilde Termote.

Op een zeer professionele en individuele aangepaste manier wist Hilde mijn aandacht te focussen en diep naar binnen te brengen.

Via meditaties, ademhalingsoefeningen, beweging, dans….werden blokkades op een zachte manier opgeheven. 

Zo mocht ik een sterk gevoel van kalmte, harmonie en innerlijke vreugde ervaren. 

Deze stage was een mooie innerlijke reis die mij bewuster heeft gemaakt van mijn eigen levenskracht en mijn verbinding met het groter geheel.

Bedankt Hilde voor dit mooie geschenk!

Lieve Hanssens, chakrareis 2016

 

Enkele maanden na de geboorte van ons 4de baby was ik heel erg vermoeid door CMV, toxoplasmose, klierkoorts, lyme , schildklierafwijking, voedselallergie, spierpijnen, een verhuis en uiteindelijk CVS. (Chronisch Vermoeidheidssyndroom) Ik wist niet wat me overkwam , maar wou toch doorgaan tot ik uiteindelijk helemaal uitgeput was. Emotioneel was dit heel zwaar voor mij omdat ik niet voor mijn gezin kon zorgen zoals ik gepland had en “gefaald” had. Door de hulp van een arts die me voedingsadvies en rust voorschreef kreeg ik na een lange periode toch weer wat basisenergie. Maar ik moest nog meerdere malen per dag slapen en de vreselijke vermoeidheid bleef. Toch wilde ik zo graag weer actiever worden en een manier vinden om me energetisch weer op te laden. Dankzij de mensen waarmee ik door mijn ziekte in contact kwam , had ik al begrepen dat dit via een spirituele weg zou kunnen. Maar ik wist niet hoe? Toen schreef ik me in voor “energetische meditatie “in de Wuwei in Kortrijk en dit was meteen mijn eerste contact met Hilde. De meditatie was gebaseerd op de werking van de chakra’s en ging door op 5 avonden. Tijdens de eerste sessie voelde ik me nog wat onwennig, maar vooral nog vreselijk moe. Maar na enkele dagen na de eerste sessie begon ik me al beter te voelen. Na de 5 sessies was ik echt een stap vooruit. Dat smaakte naar meer. Dus ging ik nog enkele keren bij Hilde langs voor een healing.

Bedankt Hilde

Isebel, body&mind wu-wei Kortrijk

 

Onze ontmoeting heeft  ons beiden veranderd en deze beweging is voelbaar in al mijn cellen.

Inge

Bedankt voor de leuke ervaring. Je hebt  gegeven wat ik nodig had.

Dankzij jou kan ik een deeltje van mijn sacrale op papier zetten.

Lies

Voel jouw lijf 5-daagse 2017

 

 

 

 

Emancipatie van de vrouw gaat niet over rechten en voorrechten.

Het gaat erom als vrouw in jouw kracht en evenwicht te gaan staan

en vandaar uit de man te bevruchten en te laten ontwaken in zijn vrouwelijkheid, zachtheid, broosheid.

In zijn voelen wie hij is.
En die kracht heb jij Hilde, dat talent heb je om dat naar wij mannen toe te brengen.

Hans, deelnemer aan voel jouw lijf 6 daagse 2017

 

 

Vertrokken, zonder verwachting voor één op één traject In het atlasgebergte met Hilde.

Ik ben en vitaler terug gekeerd met nieuwe inzichten dank zij de persoonlijke aanpak van Hilde.

Zou het iedereen aanraden om op deze manier uit zijn confort zone te komen.

Paul, deelnemer aan voel jouw lijf 7 daagse 2018