Happy feeling, einde vakantie

Happy feeling

tijd om in te pakken en vol passie terug aan de slag te gaan.

Ik heb genoten van 1 maand vakantie in België. Prachtige mensen heb ik ontmoet, genoten van uitstapjes en diepe vriendschappen. Interessante gesprekken. Liefdevolle momenten met kinderen, kleinkinderen en mama. Mooie herstellende momenten met mensen waar het verleden sporen na liet. Adem halen in het Vlaamse landschap. Een maand vol synchroniciteit waardoor ik enkel NU leefde en dubbel genoot van onverwachtse momenten die zo betekenisvol waren omdat het net dit was dat ik nodig had.  De puurheid van alles heeft mij als mens diep geraakt en dan ook volledig gevoed en nog meer doen groeien.

Hartelijk dank aan ieder van jullie dat ik tijdens mijn vakantie mocht ontmoeten en her-ontmoeten.

Morgen vlieg ik terug naar Marrakesh en ga ik verder met onze happy feeling programma’s van Find your smile again.

Programma’s op maat of aangekondigde groepsreizen waar we omringd van de Marokkaanse natuur aan zee, in de bergen of woestijn ons terug brengen naar onszelf door meditatie en tal van andere activiteiten zoals dans, expressie, visualisatie, exploratie van onszelf enz.  

Meer weten? http://www.alpha-hilde-omega.be

Samenwerking met http://www.reisbureaumaroctravel.nl

13181049_242370406127960_555015123_n

 

augustus 2, 2016
alphahild
blog, happy feeling, Marokko, Marrakesh, meditatie, vakantie