Een valies vol dromen

Je kan mij een zoekend mens noemen. Van kindsbeen af noemden ze me “wijsneus met vragenstaartjes” en in de middelbare school noemde mijn klastitularis mij ” de eeuwige vragenstelster”. Op mijn 28 ste begon ik meer en meer door te hebben dat mijn waarden niet die van de anderen waren. Op mijn 35 ste werd het leven plots heel moeilijk waardoor ik nog dieper ging graven in waarden en normen en besloot om een het ganse keurslijf die ik had meegekregen van me af te gooien. Mijn leven liep niet zoals die van een ander, zo dus…
Ik verdiepte mij in de zielbestemming, meditatie, healing, reïncarnatie. Gaf meer en meer voeding aan mijn interesse in andere culturen, religies en wereldbeschouwingen.  Ik werd meer en meer mezelf en kreeg een eigenzinnige visie op het leven.
Humanitaire projecten, multiculturele relaties en mijn ervaring als emotioneel/energetisch consulent lieten mij groeien als mens. Tot ik op een dag, mijn valies vol dromen propte. Met mijn visakaart en 150 euro op zak liet alles achter en vertrok richting Marokko.
Welke droom zit er in mijn valies?
Om mensen tijdens meerdaagse mee te nemen naar hun find your smile again in zich zelf.
Om vanuit mijn beleving tussen twee culturen en religies een brug te vormen en hierdoor kennis en verdraagzaamheid te brengen
Om mijn honger naar levenswijsheid en verdieping te voeden
Om mijn visie nog meer de wereld in te sturen.
Om mensen te inspireren en aan te zetten tot hun eigen zoektochtmedia_xl_4225398 (1)
augustus 23, 2016
alphahild
Hilde Termote, Marokko droom meditatie healing ziel zielbestemming religie