15 jaar groeien in het licht

Hoe ik evolueerde van geconditioneerd zijn, over meditatie heen naar religie toe

15 Jaar terug begreep ik niet veel van liefde&licht, karma en het universum en nog zoveel andere begrippen. Maar ik voelde wel dat ik helemaal vast zat en dat het tijd was om verandering en vernieuwing in mijn denken en voelen toe te laten. 

liefde

Iets diep in mij was niet meer in te tomen. Een ongekende gedrevenheid naar kennis gecombineerd met wilskracht en nieuwsgierigheid bracht mij naar een nieuwe creatieve wereld, deze van meditatie en spiritualiteit.

 

Hubert Leemans (RIP) leerde  mij dat ons fysiek lichaam slechts een tijdelijk voertuig is voor mijn ziel welke op weg is naar de vervolmaking. 

Daarna volgde ik workshops en dergelijk bij Rob Van Der Wilk (RIP) wat intense processen opstartte en duidelijke inzichten bracht over wat ik hier eigenlijk kom doen op deze aardbol om daarna uiteindelijk de wereld van de Engelen zielbestemming en mediumship te ontdekken  via de Lieveke Volcke.

 

In één van  mijn grootste dieptepunten van mijn leven kruiste de tweelingziel mijn pad wat uiteindelijk een totale koersrichting met zich mee bracht. tweelingzielTijdens deze zoektocht ontmoette ik Jan  en Inge Ceulemans.

Hun tweelingzieldagen zetten mij terug en stuk verder op weg waardoor ik groeide als mens, als spiritueel wezen, als lichtwezen.

 

 

Ik begon visioenen te krijgen hoe het energetisch systeem  werkt, hoe ik healingwerk kan brengen op mijn eigen manier alsook mijn paranormale gave ontwikkelde zich. 

Een “bizar” lijkende wereld opende zich en voor mij startte een eenzame weg waar ik alles op mijn eentje

diende te ervaren en uit te zoeken wat er allemaal op me afkwam en wat ik er mee kon.

Toen een vrij beangstigende periode, maar zie nu  dat het uiterst leerzaam was en het mij vormde tot een healer en consulent met eigen visie. 

026 016 015

 

 

 

 

 

 

Ik reisde veel en elke reis bracht mij iets bij, veranderde mij als mens. Andere culturen en religies hadden een grote meerwaarde in mijn zoektocht wie ik was, wat ik hier te doen had, hoe de wereld in elkaar stak, wat de spiritualiteit mij brengen kon.

10355009_10203644938662194_6209768238612132907_n 10534160_10203377350012645_4829727766901978462_n

 

217844_3845115084552_750882647_n

 

 

 

 

 

 

Ik groeide verder naar de diepe stilte in mezelf waar plots stap per stap alles heel duidelijk werd.

Ik HER-ONTMOETTE mijn ziel van binnen en de spiraal opwaarts, de groei naar het licht kon beginnen

 

Een reis doorheen mijn zoektocht en groei naar het licht

Healing

Meditatie

Tweelingsziel

Reïncarnatie

Zielbestemming/plan

Spirituele groei

Mediumship

Paranormale gaven

Energetisch lichaam

Chakra’s zijn de sleutel tot onszelf

Creatieve expressie van de ziel

De ziel versus het aardse bestaan

Loslaten in vertrouwen

De kracht van de gedachte

Aantrekkingskracht via het zielsverlangen

Innerlijke kind

Spiritualiteit en het aardse bestaan vormen 1 geheel

Emotioneel lichaamswerk

 

2010, het grootste diepte punt in mijn verhaal, mijn ganse leven spat uit één en na een derde zelfmoordpoging begon ik, in samenspraak met de psychiater,vanuit al het geleerde te herstellen op natuurlijke basis met meditatie, healing, klank, beweging enz.

Het is een traag en moeizaam pad geweest maar ik weet nu uit ervaring dat lichaam en geest in staat zijn zichzelf te herstellen.

7-daagse-reis-naar-marokko
7 Daagse Reis naar Marokko

Na deze periode start ik met workshop en cursussen aan de schoonheidsschool te Antwerpen.

 

Alsook begin ik te dromen om meerdaagse programma’s aan te bieden in Marokko.

 

Mijn droom gaat nog een paar jaar de kast in, tot ik in 2015 vertrek met mijn valies vol dromen en doelstellingen diep verankerd in mijn sacrale. 

 

 

Elke verandering in mezelf, elke filosofische of psychologische vraag neem ik onder de loep. Tijd, vertrouwen en  geduld brengen mij tot het antwoord.

 

Ik evolueer tot een mens die zich ontdoet van het verleden, terugkeert naar de geboorte energie en meer en meer in het licht komt te staan. Vrijheid van lichaam en geest.

 

Terwijl ik verder groei  in mijn spiritualiteit, maak ik kennis met emotioneel lichaamswerk waardoor ik pas echt gecenterd geraakt , meer en meer in mijn lijf terecht kom en mijn spiritueel proces zich kan ankeren in het hier en nu,  in de materie.

 

IK”, mijn spirituele en aardse vormen  1 geheel. Ik kan mezelf hier verwelkomen.

 

13102739_10207652976060624_8347961008008360929_n

 

 

 

 

 

 

 

 

augustus 31, 2016
alphahild
Hilde Termote, chakra, culturen, filosofie, innerlijke kind, kracht van de gedachte, licht, meditatie, mediumship, persoonlijke groei, reincarnatie, religie, spiritualiteit, spirituele groei, tweelingziel